KRANSEN 

 

20 cm               28 euro

30 cm               36 euro

40 cm               47 euro

50 cm               60 euro

 

De kransen zijn telkens voor de helft van de ring gevuld met droogbloemen. De ring is te verkrijgen in de kleuren messing en zwart. Het kleurenpalet van de bloemen kan je bij bestelling doorgeven. Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Indien je een andere maat wenst, kan dat ook.

 

BOEKETJES

 

De prijzen van boeketjes zijn op aanvraag en afgestemd op jouw wensen (kleur, grootte, aantal, met of zonder vaas...).

 

Heb je een mooi vaasje waarin je een boeketje wil? Wil je iemand een boeket cadeau doen? Of zoek je een vaasje met een boeketje om je huis op te aan te kleden?

 

Ik werk het liefst met een budget en stel daar dan naargelang het seizoen en jouw wensen een mooi boeketje voor je samen.

 

KRANSEN OP STATIEF 

 

30 cm               52 euro

40 cm               68 euro

50 cm               82 euro

 

De kransen zijn telkens voor de helft van de ring gevuld met droogbloemen. Deze kransen zijn aan de voor- en achterkant even mooi afgewerkt. De ring is enkel te verkrijgen in het zwart. Het kleurenpalet van de bloemen kan je bij bestelling doorgeven. Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Indien je een andere maat wenst, kan dat ook.

 

BRUIDSBOEKET EN CORSAGE

 

bruidsboeket          vanaf 65 euro

corsage                  vanaf 15 euro

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je Etalaasj erbij op je grote dag? Neem dan even contact met me op. Ik vind het heel belangrijk dat het bruidsboeket mooi afgestemd is op wie jullie zijn en wat jullie mooi vinden. Je komt best even langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bestel je boeket een 6-tal weken op voorhand, dan heb ik ruim de tijd.

 

BLOEMENKROONTJES EN SPELDJES

 

bloemenkroontje          vanaf 35 euro

haarspeld                    vanaf 20 euro

 

Zoek je voor een communie, lentefeest of bruidsmeisjes (groot of klein) nog een leuk haaraccessoire? Je kan bij Etalaasj ook speelse bloemenkroontjes en haarspelden bestellen. Deze kunnen afgestemd worden op jouw styling, bruidsboeket en corsages. Je komt best even langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bestel je accessoires een 6-tal weken op voorhand, dan heb ik ruim de tijd.

 

WOLK

 

wolk        vanaf 150 euro

 

Een wolk van droogbloemen is een echte eyecatcher boven de feesttafel. Of ben je op zoek naar aankleding voor je winkel of woonkamer? 

 

Wil je deze wolk eens in het echt zien? Ga dan eens kijken bij Ammi Conceptstore in Peer (Markt 24).